Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας δεν θα αποφύγει τις εκλογές μέσα στο 2018

Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας δεν θα αποφύγει τις εκλογές μέσα στο 2018

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για το αίτημα για πρόωρες εκλογές, που εκφράζεται και από άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης και το "καθεστώς αυξημένης μεταμνημονιακής εποπτείας"

“Η ΝΔ είναι ενωμένη περισσότερο από ποτέ. Μοναδικός στόχος όλων των στελεχών είναι, να φύγει η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος”, δήλωσε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

“Είναι θετικό το γεγονός, ότι το αίτημα για πρόωρες εκλογές το εκφράζουν πια και άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Όσο μένει αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τα συμφέροντα του τόπου. Μόνο μέσα από μία πολιτική αλλαγή μπορεί να βγει η χώρα από το τέλμα που έχει περιέλθει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαζαρίδης εκτίμησε, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα αποφύγει τις εκλογές το 2018, καθώς, όπως είπε έχουν ήδη συμφωνηθεί με αυτό που η ΝΔ χαρακτηρίζει “τέταρτο μνημόνιο”, μειώσεις στις συντάξεις από 1/1/2019 και μείωση του αφορολόγητου από 1/1/2020.

“Θα έχουμε νέα μείωση στις συντάξεις, ανεξάρτητα από ό,τι λέει η κυβέρνηση”. Τις εκλογές θα αρχίσει να ζητά και η ίδια η αγορά. Η κυβέρνηση ζει σε μία εικονική πραγματικότητα”, πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες θετικές εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία, είπε πως “μείωση του ρυθμού ανάπτυξης” κατά τις εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν, σημαίνει λιγότερες δουλειές χαμένα εισοδήματα και λιγότεροι πόροι για το κράτος πρόνοιας. Κ αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που για να αλλάξουν πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση”

Αναφερόμενος στην επίσκεψη και τις δηλώσεις Γιούνκερ, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΝΔ είπε: “Κι εγώ αν ήμουν Ευρωπαίος αξιωματούχος στο ίδιο ύφος θα έκανα τις δηλώσεις μου.

“Καμία καθαρή έξοδος, η χώρα θα βρεθεί σε καθεστώς αυξημένης μεταμνημονιακής εποπτείας, το οποίο ομολόγησε και ο κ. Τσακαλώτος”.

“Η ΝΔ και αυτοδύναμη να είναι θα αναζητήσει ευρύτερες συναινέσεις, αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν με το πώς θα έχει διαμορφωθεί η Κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων στο ελληνικό κοινοβούλιο μετά τις εκλογές”, πρόσθεσε.

Μάλιστα, αναφερόμενος στις επιτυχίες της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ο κ. Λαζαρίδης είπε “Ένα σαββατοκύριακο, που κουραστήκαμε να σηκώνουμε κούπες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα