Λεβέντης: “Νταβατζής” στη Μεσόγειο η Τουρκία

Λεβέντης: “Νταβατζής” στη Μεσόγειο η Τουρκία
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης Eurokinissi

Σε σχέση με την Τουρκία και τις προκλήσεις της, ζήτησε παραγγελία από την Ελλάδα και μάλιστα άμεσα f-35 και φρεγατών. Ωστόσο τάχθηκε υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη

“Δεν υπάρχει ισοτιμία στον χρόνο παρουσίασης των κομμάτων στα ΜΜΕ ενόψει ευρωεκλογών” εκτίμησε μέσω του News 24/7 στους 88,6 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε με τη ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως του ποιο κόμμα από τα δύο θα είναι πρώτο αφού οποιαδήποτε συνεργασία για αυτόν έχει ως προϋπόθεση το δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.

“Και αυτοί που μας κυβερνούν είναι άχρηστοι και αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν είναι άχρηστοι” είπε και πρόσθεσε ότι η Φώφη Γεννηματά έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε σχέση με την Τουρκία και τις προκλήσεις της, ζήτησε παραγγελία από την Ελλάδα και μάλιστα άμεσα f-35 και φρεγατών. Ωστόσο τάχθηκε υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη γιατί όπως είπε θα σοβαρευτεί και θα συμπεριφερθεί σαν φυσιολογική χώρα και όχι ως “νταβατζής” στη Μεσόγειο. Εξέφρασε την ανησυχία του για την Αλβανία και τα Σκόπια τα οποία σημείωσε ότι η Άγκυρα χρησιμοποιεί ως υποχείριο.

Για τις 120 δόσεις είπε ότι θα τις ψηφίσει παρότι μίλησε για λύσεις χωρίς προοπτική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα