Λεβέντης: Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ

Event by Union of Centrists, at Athinais Cultural Centre, in Athens, on Oct.17, 2016 / E        ,  ,  17 , 2016
Event by Union of Centrists, at Athinais Cultural Centre, in Athens, on Oct.17, 2016 / E , , 17 , 2016 SOOC

"Ας γίνει μία φορά και το χατίρι της ΝΔ, μέχρι τώρα το χατίρι της κυβέρνησης γίνεται και όλοι πεινάνε, όλοι δυστυχούν", είπε μεταξύ άλλων

Την πρόθεσή του να στηρίξει τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, την Πέμπτη, εξέφρασε, μιλώντας στον Real fm ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ. Η Ελλάδα κυβερνιέται με τα 2,5/5. Για τη Βουλή για να κάνει κανείς κυβέρνηση φτάνει το 151. Για τις τηλεοπτικές άδειες ο νομοθέτης έβαλε 4/5, για να το πάρει από την κυβέρνηση και να το φέρει στη Βουλή το θέμα. Εκεί ο κ. Παππάς διέρρηξε ανοικτές πόρτες, είδε ότι δεν βολεύεται να κάνει αυτά που θέλει και πήρε πάνω του τον νόμο. Δεν συμφωνώ με τέτοιες καταστρατηγήσεις του Συντάγματος».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Έκανα έκκληση, χωρίς να ταυτίζομαι με την ΝΔ. Αν είχα και έναν λόγο να διαλέξω, θα διάλεγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα η καρδιά μου τι θα ήθελε. Λέω, όμως, ας γίνει μία φορά και το χατίρι της ΝΔ, μέχρι τώρα το χατίρι της κυβέρνησης γίνεται και όλοι πεινάνε, όλοι δυστυχούν. Δεν είδα έναν να είναι ευτυχής. Μία φορά, για να διατηρήσουμε την κοινωνική γαλήνη, ας ψηφίσουμε τον Κουτρομάνο και ας δώσουμε στο ΕΣΡ τα πάντα. Και δεν το λέω, για να κρατήσουμε τη διαπλοκή, αντίθετα να δώσουμε στο ΕΣΡ αμέσως εντολή εντός διμήνου να έχει διεκπεραιώσει το ζήτημα της αδειοδότησης με όρους σοβαρούς».

ADVERTISING

Πηγή φωτογραφίας SOOC

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασίλης Λεβέντης, ΕΣΡ
SHARE:

24Media Network