Λευτέρης Aυγενάκης: Η κυβέρνηση των σκανδάλων θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές

Ο Λευτέρης Αυγενάκης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης EUROKINISSI

O γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε σε δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι “η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα σκάνδαλα”.

Εχουμε μια κυβέρνηση σκανδάλων που καβάλησε πάνω στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές". Τη δήλωση αυτή έκανε ο γραμματέας της πολιττικής  επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και συνέχισε: "Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί σκάνδαλα και θέλουμε να τα αναδείξουμε. Ειδικά τώρα που είναι φανερή η στρατηγική τους στο τρίπτυχο λασπομαχία-παροχολογία-ανάδειξη ευρωπαϊκού προφίλ του αποκαμωμένου κυρίου Τσίπρα".

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα της ΔΕΠΑ, λέγοντας ότι "προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από γενικεύσεις και αστειάκια. Εχουμε πρώην δ/ντικό στέλεχος του κ. Λαυρεντιάδη τον κ. Κιτσάκο ο οποίος μετακινήθηκε στη ΔΕΠΑ και δεν προστάτευσε το δημόσιο συμφέρον. Το χρέος της ΔΕΠΑ έφτασε στα 122 δισ και καθιέρωσε νέα μορφή εξόφλησης υποχρεώσεων και ανταλλαγή ακινήτων. Ο εισσαγγελέας τον κάλεσε και η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της".

Ανέφερε επίσης ότι "θα διερευνηθούν όσα συνέβησαν το εξάμηνο Βαρουφάκη, τίποτα δεν. θα μείνει αναπάντητο. Είτε είναι το θέμα του αεροδρομίου είτε είναι η εξαγορά χρεοκοπημένης εταιρείας στα Σκόπια από τη ΔΕΗ, είτε πρόκειται για παραγγελίες εξοπλιστικών προγραμμάτων από τον κ. Καμμένο, είτε για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα. Δεν βιαζόμαστε δεν θα μπούμε σε διαδικασία εκδικητικότητας, όταν αλλάξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα στηρίξουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και όποια υπόθεση έχει προκαλέσει ζημία στο Δημόσιο θα διερευνηθεί". "Οι εκλογές είναι κοντά -συνέχισε- και όλοι ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Είναι εξωπραγματικό να φτάσει αυτή η κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας. Ο,τι πιάνει ο κ. Τσίπρας κάρβουνο γίνεται".  

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network