Λοβέρδος: “Ούτε με σφαίρες” διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Λοβέρδος: “Ούτε με σφαίρες” διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 αποκλείοντας κάθε πιθανότητα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο όπως είπε, στις εκλογές "δεν ζητάμε απλώς στρατηγική ήττα, αλλά ταπείνωση".

“Δεν ζητάμε απλώς τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την ταπείνωσή του. Τα ποσοστά μπορεί να είναι 40-20-10” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού διαβλέποντας αυτοδυναμία για τη ΝΔ.

Στην ερώτηση αν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: “Ούτε με σφαίρες. Οι εκλογές είναι ένα τέλος και μια αρχή. Πήραμε εντολή αντιπολίτευσης και την εφαρμόζουμε με συνέπεια. Ζητάμε τρίτη διερευνητική εντολή, δηλαδή εντολή κυβερνητική, έχουμε έτοιμο το πρόγραμμά μας. Την τρίτη θέση την έχουμε ήδη κατακτήσει”.

“Είναι η απεύθυνση ενός αγραμμάτου προς εγγράμματους” είπε σχολιάζοντας το κάλεσμα του πρωθυπουργού για πλατύ προοδευτικό μέτωπο. Και πρόσθεσε: “Φεύγουν πρόσωπα χωρίς επιρροή στο χώρο. Η μέθοδος με τις Γέφυρες και τα πλακάκια προκάλεσε κριτική και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ροή. Ο Ακης έχει μείνει μόνο. Ας τον πάρουν κι αυτόν να τελειώνουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα