Μανούσος Βολουδάκης: Με λόγια από τον “Ανήφορο” του Καζαντζάκη τον αποχαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μανούσος Βολουδάκης: Με λόγια από τον “Ανήφορο” του Καζαντζάκη τον αποχαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
zarpanews

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη τον οποίο αποχαιρέτησε με λόγια του Νίκου Καζαντζάκη.

“Ο Καζαντζάκης γράφει πως έτσι μοναχα σώζεται η ζωή. Και τι θα πει σώζεται; Ανεβαίνει. Κι εσύ Μανούσο πρόλαβες να σώσεις τη ζωή ανεβάζοντάς την σε ήθος σε προσφορά και σε ευγένεια”, είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μεταφέρει το Zarpa News, στην κηδεία του βουλευτή της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη.

“Αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν ευγενικο συνεργάτη και υποδειγματικό οικογενειάρχη. Η μοιρά το θέλησε να ειναι πιο σύντομη απ ό,τι το περιμέναμε η κοινη μας διαδρομή στα κοινά.

Ήσουν από τους πρώτους που διαπίστωσε την ανάγκη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, από τους πρωτους που με στήριξε για αρχηγό της παράταξης.

Ησουν προσήνης, αυτόφωτος και επιτυχημένος. Στην τελευταια μου ομιλία στο Ηράκλειο μου έγραψες “Πρόεδρε μια επιπλοκή δεν μ αφήνει να έρθω” ήταν το σύντομο μήνυμά σου.

“Δεν πειράζει, φρόντισε σύντομα να γίνεις καλά” ήταν η σύντομη συνομιλία μας που έμελλε να είναι και ο αποχαιρετισμός μας” είπε ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα