Μαρινάκης: Δεν έστειλε ούτε μία επιστολή ο Ζαγοράκης – Τα μάθαμε από το ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
O Θεόδωρος Ζαγοράκης
O Θεόδωρος Ζαγοράκης

Ο Ζαγοράκης αυτοδικαίως βάσει καταστατικού έπαψε να είναι μέλος της ευρωομάδας της ΝΔ, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς να κρύψει την ενόχληση για τη στάση του ευρωβουλευτή

Εμφανής είναι η ενόχληση του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας για το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν ενημέρωσε το κόμμα με το οποίο εξελέγη δις ότι θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς σχετικά στο briefing, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επισήμανε καταρχήν ότι: “Αυτοδικαίως βάσει του καταστατικού της ΝΔ έπαψε να είναι μέλος της ευρωομάδας και μέλος του κόμματος της ΝΔ ο κ. Ζαγοράκης”.

Είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει περαιτέρω, καθώς είναι επιλογή του κάθε στελέχους να είναι υποψήφιος με όποιο κόμμα θέλει. Έσπευσε ωστόσο να σημειώσει ότι:

“Δεν θυμάμαι εν ενεργεία ευρωβουλευτής να έχει κάνει τέτοια κίνηση, χωρίς να στείλει έστω μία επιστολή. Να πει, ρε παιδιά θα κατέβω με ένα άλλο κόμμα. Να ειδοποιήσει το κόμμα με το οποίο εξελέγη δύο φορές και ήταν ευρωβουλευτής 10 χρόνια. Διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ”.

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ έχει ανακοινώσει 31 υποψηφίους ευρωβουλευτές και ότι πλην της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου  που παραιτήθηκε μετά την υπόθεση με τα email σε αποδήμους ψηφοφόρους και του κ.Ζαγοράκη που δεν ανακοινώθηκε, όλοι οι υπόλοιποι εν ενεργεία ευρωβουλευτές θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται ότι όπως προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το συνέδριο της ΝΔ, το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί στο σύνολο του την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα