Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για την κρίση στον γάμο της με τον Ζαγοράκη

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Λίλη Θοδωρής Ζαγοράκης
Ιωάννα Λίλη Θοδωρής Ζαγοράκης Papadakis Press

Για την προσωπική και οικογενειακή ζωή της, την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και την απρόοπτη συνάντηση με ένα φίδι στο “I’m a Celebrity” μίλησε η Ιωάννα Λίλη.

Μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και κοινής πορείας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την απόκτηση δύο παιδιών, η Ιωάννα Λίλη δήλωσε πως δεν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή, περιγράφοντας παράλληλα τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

“Ήταν μία συνειδητή επιλογή να σταματήσω τη δουλειά και να αφιερωθώ στην οικογένειά μου, ήθελα να είμαι αρχικά κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους και παραμένω εκεί”, είπε αρχικά η Ιωάννα Λίλη τονίζοντας πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για κανένα ζευγάρι.

“Το βασικό είναι να υπάρχει καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και αλήθεια μέσα στο ζευγάρι”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ανέφερε όμως πως υπήρξε διάστημα που πέρασαν κρίση, καθώς όπως είπε, “το πρώτο διάστημα δεν είχαμε περιθώριο για να γνωριστούμε, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Γνωριστήκαμε και αμέσως μετά ήρθε και ο γάμος. Γνωριζόμασταν μέσα στα χρόνια του γάμου, γνωριζόμασταν και αγαπιόμασταν παράλληλα. Κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον”.

“Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση και ποιο ζευγάρι δεν περνάει κρίσεις; Το ισορροπήσαμε με συζήτηση και όταν έχεις ανθρώπους δικούς σου κοντά, την οικογένειά σου που σε στηρίζουν”, κατέληξε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι “I’m a Celebrity“, όπου όπως αποκάλυψε την τσίμπησε φίδι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα