Ζαγοράκης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν θετικό στον κορονοϊό

Ζαγοράκης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν θετικό στον κορονοϊό
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης MOTION TEAM

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτησή του στα social media, ξεκαθάρισε πως δεν έχει νοσήσει, γνωστοποιώντας μάλιστα πως έχει λάβει και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που των ήθελαν θετικό στον κορονοϊό προχώρησε με ανάρτησή του στα social media ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως “όλοι απέναντι στην πανδημία οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί”, γνωστοποιώντας μάλιστα πως έχει λάβει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη:

Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις.

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχοντας προχωρήσει εγκαίρως σε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με εμβολιασμό και τακτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, λαμβάνοντας άμεσα την “αναμνηστική” τρίτη δόση εμβολιασμού, θα ήταν το λιγότερο μειωτικό να θέσω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνεις ήρεμος και να ελέγξεις το γεγονός όπως χρειάζεται, άλλωστε θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία, είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όχι μια “είδηση” ή πληροφορία ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας μου, ωστόσο κρίνω σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσω ότι και ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβην, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός και ως εκ τούτου η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλω να πιστεύω ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση και όχι κάτι άλλο.

Οφείλουμε όλοι απέναντι στην πανδημία να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε ασφαλείς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. #StaySafe”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα