Μαξίμου: Να απομονωθούν ακραία στοιχεία και μέλη της ΧΑ που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

Μαξίμου: Να απομονωθούν ακραία στοιχεία και μέλη της ΧΑ που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή
Φωτό αρχείου, το Μαξίμου Eurokinissi

Στα επεισόδια κατά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και ειδικότερα στα μέλη της ΧΑ που έδωσαν το "παρών" στις βίαιες συγκρούσεις έξω από τη Βουλή, αναφέρεται το Μαξίμου.

“Δυστυχώς για άλλη μια φορά τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου και τονίζει.

“Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία.»

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα”.

Σημειώνεται ότι όπως φαίνεται και στην κάμερα του News 24/7 ο χρυσαυγίτης βουλευτής ήταν “παρών” στα επεισόδια, την ώρα που τα ακραία και φασιστοειδή στοιχεία προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή, η ομάδα των χρυσαυγιτών είχε οργανωθεί με κράνη και καδρόνια και επιτέθηκαν με μανία στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στα σκαλοπάτια της Βουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version