Μαξίμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αραδιάζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του

Μαξίμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αραδιάζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του
Φωτό αρχείου: Το Μέγαρο Μαξίμου Eurokinissi

Κυβερνητικές πηγές απαντούν στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την ανακούφιση της Σαμοθράκης.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι φυσικό να μην θέλει να ακούει για την κατάσταση του λιμανιού της Σαμοθράκης και αραδιάζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του”.

Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε η ΝΔ από την Κουμουνδούρου μετά τις ανακοινώσεις για τα μέτρα που αποφασίστηκαν για τη Σαμοθράκη.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν οτι «σε ευρεία σύσκεψη με φορείς της Σαμοθράκης στο Μέγαρο Μαξίμου, εκφράστηκε με σαφή τρόπο η βούληση της κυβέρνησης να αντιμετωπιστούν όχι μόνο τα προβλήματα που προέκυψαν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, αλλά και να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομών και τουριστικής ανάπτυξης, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών της.

Οι κάτοικοι του νησιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα όσα τους έταξε ο κ. Τσίπρας έμειναν λόγια του αέρα”.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κατηγόρησε την κυβέρνηση για “επικοινωνιακούς χειρισμούς που στόχο έχουν να καλύψουν το «φιάσκο» με το δεκαήμερο αποκλεισμό της Σαμοθράκης, καθώς και για ολιγωρία και προχειρότητα στο χειρισμό του ζητήματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα