Μαυρωτάς: Κλίνουμε προς το “ναι” για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μαυρωτάς: Κλίνουμε προς το “ναι” για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

Ο Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών πιθανότατα θα αποσπάσει θετική ψήφο από την πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Παραμένει θετικός προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε στον news247 στους 88,6 ο Γιώργος Μαυρωτάς, σημειώνοντας ότι σε αυτή τη θέση βοηθούν και οι τροπολογίες που περνάνε αυτές τις ημέρες από τη βουλή στην ΠΓΔΜ. “Αν και εφόσον ψηφιστούν οι συγκεκριμένες τροπολογίες, τα πράγματα γίνονται ακόμα περισσότερα θετικά”.

«Δεν υπάρχουν προδότες, υπάρχουν πατριώτες υπέρ και πατριώτες κατά της Συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, επεσήμανε ωστόσο, ότι στήριξη της Συμφωνίας δε σημαίνει και θετική ψήφο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το Μάιο “αφού ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να πάει παραπέρα χρονικά”.

Χαρακτήρισε επίσης τον προϋπολογισμό του 2019 αντιαναπτυξιακό αφού δεν δίνει βάση στο πως θα αυξηθεί η πίτα από τον πρωτογενή τομέα ενώ παρατήρησε ότι η κυβέρνηση υστερεί ιδιαίτερα στον τομέα της προσέλκυσης επενδύσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα