ΜέΡΑ 25 για Γαλάτσι: Ευθύνη Μητσοτάκη η συμμοριοποίηση της ΕΛΑΣ

ΜέΡΑ 25 για Γαλάτσι: Ευθύνη Μητσοτάκη η συμμοριοποίηση της ΕΛΑΣ
Ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: Η σημερινή πραγματικότητα - προτάσεις για λύση» , διοργανώνει το ΜέΡΑ25 την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Να σταματήσει η προσπάθεια φίμωσης των πολιτών που καταγγέλλουν την δυσλειτουργία του καθεστώτος Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη" ζητά το ΜέΡΑ 25 με αφορμή το βίντεο του NEWS 24/7 για την αστυνομική βία στο Γαλάτσι.

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, φέρουν ακέραιη την ευθύνη, τόσο για την συμμοριοποίηση της δράσης αυτών των ομάδων της ΕΛ.ΑΣ., όσο και για την επιχειρούμενη φίμωση πολιτών που καταγγέλλουν την δυσλειτουργία του καθεστώτος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25, με αφορμή την δημοσιοποίηση στο NEWS 24/7 του βίντεο για αστυνομική βία στο Γαλάτσι, καθώς και άλλες αντίστοιχες αναρτήσεις.

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει ότι «δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της δίωξης κατά του Κώστα Βαξεβάνη, και ήρθε στο φως νέο τεκμήριο για την αστυνομική βία στο Γαλάτσι το Νοέμβριο του ’20, από το NEWS 24/7. Ομοίως δεν έχει προλάβει να στεγνώσει η άρση της ασυλίας της Αγγελικής Αδαμοπούλου για την καταγγελία της για αστυνομικούς προβοκάτορες, και νέα ντοκουμέντα κονιορτοποιούν την «ιερή αγανάκτηση» των θιγόμενων αστυνομικών».

Στην ανακοίνωσή του, το ΜέΡΑ 25 επισημαίνει ακόμη:

«Η απελπισμένη προσπάθεια να συγκαλυφθούν τα «1000+1 μεμονωμένα περιστατικά» αστυνομικής αυθαιρεσίας μέσω απειλών και διώξεων στους δημοσιογράφους και βουλευτές που τα αναδεικνύουν, αποδεικνύεται «Ηράκλειος άθλος» για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας από τον Πολίτη και την κυβέρνηση, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελαν: Δεν πρόκειται για τον «καθαρισμό της κόπρου του Αυγείου» για τον οποίο εμφανώς δεν υπάρχει βούληση, αλλά για μια πραγματική Λερναία Ύδρα: για κάθε κεφάλι αποκάλυψης που επιχειρούν να κόψουν, δύο και περισσότερα ντοκουμέντα ξεφυτρώνουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα