ΜέΡΑ25 για νόσηση Γεωργιάδη: Επιτακτική η ανάγκη για μαζικά δημόσια δωρεάν τεστ σε όλους

ΜέΡΑ25 για νόσηση Γεωργιάδη: Επιτακτική η ανάγκη για μαζικά δημόσια δωρεάν τεστ σε όλους
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του εύχεται περαστικά όχι μόνο στον υπουργό Ανάπτυξης "αλλά και σε όλη την κοινωνία, που σε μια τέτοια συγκυρία έχει να κάνει με τις πολλαπλές αστοχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη."

«Περαστικά» σε ανθρώπινο αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, εύχεται το ΜέΡΑ25 στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά την ανακοίνωση ότι ο υπουργός Ανάπτυξης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι το κόμμα εύχεται περαστικά όχι μόνο στον υπουργό «αλλά και σε όλη την κοινωνία, που σε μια τέτοια συγκυρία έχει να κάνει με τις πολλαπλές αστοχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με τη σπουδή της, βασισμένη σε ιδεολογικές πρωτίστως αγκυλώσεις, να διαχωρίσει την κοινωνία σε “προνομιούχους του εμβολίου” και “εξόριστους παρίες”, προσυπέγραψε με χέρια και με πόδια την πολιτική του Green Pass. Σύμφωνα με αυτή, το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκτός από το να σου ανοίγει τις πόρτες που σε άλλους θα κλείνουν κατάμουτρα, απαλλάσσει δια παντός τον εμβολιασμένο πληθυσμό από την υποχρέωση να τεστάρεται ανά τακτά διαστήματα και μέχρι να εξαλειφθεί η πανδημία».

Για να το πούμε απλά, προσθέτει το ΜέΡΑ25, «ο κ. Γεωργιάδης, όντας εμβολιασμένος, μπορεί να περνούσε τη νόσησή του εντελώς ασυμπτωματικά, και συνεπώς να γινόταν για μέρες διασπορέας του ιού, σε έναν πληθυσμό που χάρη στις κυβερνητικές αστοχίες, είναι σε πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένος και άρα προστατευμένος από την πιθανότητα να νοσήσει βαριά».

Το Green Pass λοιπόν της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει το ΜέΡΑ 25, «που λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνει τεστ ο εμβολιασμένος πληθυσμός, υπονομεύει τον αγώνα μας ενάντια στην πανδημία, όπως περίτρανα αποδεικνύει ακόμα και η περίπτωση της νόσησης του υπουργού του. Χρειάζεται εδώ και τώρα να γίνονται μαζικά δωρεάν τεστ σε εμβολιασμένο και μη πληθυσμό από την πολιτεία ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα