ΜέΡΑ25: Ωραιοποίηση της δυστοπικής πραγματικότητας της πανδημίας, εκ μέρους της κυβέρνησης

ΜέΡΑ25: Ωραιοποίηση της δυστοπικής πραγματικότητας της πανδημίας, εκ μέρους της κυβέρνησης
Από εκδήλωση του Μέρα25

"Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κικίλιας συνεχίζουν μια εγκληματική πολιτική επιλογή μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα" αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του.

Για «εγκληματική πολιτική» της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας «μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα», κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, η έξαρση της πανδημίας «χτυπάει» όλο και περισσότερο την Αττική, τα νοσοκομεία στην πρωτεύουσα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και η κατάσταση πλέον είναι δραματική, με τους γιατρούς να καταγγέλλουν διαλογή ασθενών για την εισαγωγή στις ΜΕΘ. Προσθέτει ότι «αυτή η κατάσταση για την οποία η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη, δεν είναι αρκετή όπως φαίνεται ώστε να προβεί σε άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και του προσωπικού τους».

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση «για επικοινωνιακή ωραιοποίηση της δυστοπικής πραγματικότητας της πανδημίας, με ευφάνταστα μαγειρέματα του αριθμού των εμβολιασμών, του “τέλους που είναι κοντά” και ενός καλοκαιριού που θα είναι “καλύτερο από το περσινό”». Η ανακοίνωση επισημαίνει ακόμη:

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κικίλιας συνεχίζουν μια εγκληματική πολιτική επιλογή μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα. Η κοινωνία θρηνεί ήδη πλέον πάνω από 7.000 νεκρούς από την πανδημία, χωρίς όμως ακόμα κι αυτό να είναι αρκετό για να ιδρώσει το αυτί μιας ανάλγητης και εγκληματικής κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα