Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου – Κατατίθεται το μεσημέρι

Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου – Κατατίθεται το μεσημέρι
Ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Για εξύβριση, εκβίαση και απειλές. Ακολουθεί η αγωγή του πρώην υπουργού Εξωτερικών προς τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Τα μηνύματα του Ντιμιτρόφ και άλλων ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών προς τον Νίκο Κοτζιά.

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας κατατίθεται η μήνυση του Νίκου Κοτζιά προς τον Πάνο Καμμένο για εκβίαση, εξύβριση και απειλές προς το πρόσωπό του.

Τη μήνυση θα καταθέσει ο δικηγόρος Χρήστος Κουτσονάσιος, μέλος της Γραμματείας του «Πράττω», ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεση και αγωγής από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών προς τον πρώην υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς αναρωτιέται πώς μεταφέρθηκαν από τον Σόρος τα 50 εκατομμύρια ευρώ, και πώς εν συνεχεία διοχετεύτηκαν στα Σκόπια.

Η κατάθεση μήνυσης από τον Νίκο Κοτζιά αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαραθέσεων με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος όπως έχει δηλώσει προτίθεται να καταθέσει με τη σειρά του μήνυση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Ο Ν. Κοτζιάς, πάντως, έλαβε πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες από υπουργούς Εξωτερικών χωρών-μελών της ΕΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Στις ώρες χαράς, εσύ λείπεις» αναφέρουν μεταξύ άλλων, ενώ μεταξύ αυτών που απέστειλαν μήνυμα συμπεριλαμβάνεται και ο υπουργός Εξωτερικών της Βορείου Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα