Μέτωπο Σακοράφα-ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας και η ανεξάρτητη βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Αθηνών, Σοφία Σακοράφα,έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κοινή δράση για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας και η ανεξάρτητη βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Αθηνών, Σοφία Σακοράφα,έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κοινή δράση για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Η Σοφία Σακοράφα ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στις πολιτικές λιτότητας και το μνημόνιο. Κάλεσμα του Α. Τσίπρα στο ΚΚΕ για συνεργασία

Η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, η οποία τον Μάιο του 2010 είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την πολιτική της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου του μεσημέρι της Πέμπτης με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ότι σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι είναι αναγκαίο να συγκροτηθεί ένας συνασπισμός εξουσίας στη βάση μιας αντιμνημονιακής πολιτικής και για άλλη μια φορά απηύθυνε έκκληση στην ηγεσία του ΚΚΕ, παρά τις διαφορές να δεχθεί τη συνεργασία, απέναντι στον κοινό εχθρό.

Παρέμβαση έκανε και ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι η συνεργασία είναι προεκλογική, εκλογική, μετεκλογική.

"Χτίζουμε μια συνεργασία που στηρίζεται πάνω στην αμοιβαία ισοτιμία των απόψεων. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν. Αυτές τις μέρες έχω κατακλυστεί από πάρα πολλούς πρώην συναδέλφους μου στη Βουλή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μου λένε να αναλάβω πρωτοβουλία. Και εγώ τους λέω ότι αν αναλάβω προσωπικά πρωτοβουλία είναι χαμένη υπόθεση".

SHARE:

24Media Network