Μια σημαντική παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ της Άννας Διαμαντοπούλου για την ειρήνη στην Αν. Μεσόγειο

Η Άννα Διαμαντοπούλου
Η Άννα Διαμαντοπούλου EUROKINISSI

Παρόντες οι πρεσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Τουρκίας, του Ισραήλ και ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Κυριάκος Λουκάκης. Μιλούν επίσης Αποστολάκης, αποστολίδης, Διαμαντοπούλου και Καιρίδης.

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις «Προϋποθέσεις για την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:30 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι πρέσβεις των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt, του Κράτους του Ισραήλ Yossi Amrani και της Τουρκίας Burak Özügergin καθώς και ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Κυριάκος Λουκάκης, οι οποίοι θα εκφράσουν τις θέσεις των χωρών τους, που πρωταγωνιστούν στην περιοχή. 

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με συμμετοχή έμπειρων συνομιλητών από τους χώρους της Άμυνας, της Διπλωματίας, της Πολιτικής και του κλάδου της Διεθνολογίας.

Ο πρ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο πρέσβης επί τιμή Παύλος Αποστολίδης,η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου και ο καθηγητής και βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης θα αναλύσουν τα ζητήματα που θα τεθούν από τους πρέσβεις αλλά και τις εξελίξεις και προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

SHARE:

24Media Network