Μιχαηλίδης: Σκευωρία στην υπόθεση Novartis χωρίς τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών δεν νοείται

Μιχαηλίδης: Σκευωρία στην υπόθεση Novartis χωρίς τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών δεν νοείται
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, Ελευθέριος Μιχαηλίδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την υπόθεση Novartis, σημειώνοντας πως "όποιος μιλάει για σκευωρία κατηγορεί την κυρία Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της ως επίορκους".

Σκευωρία στην υπόθεση Novartis χωρίς τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών δεν νοείται, άρα όποιος μιλάει για σκευωρία κατηγορεί την κα Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της ως επίορκους, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων.

Ο Ελευθέριος Μιχαηλίδης είπε στο σταθμό μας ότι οποιαδήποτε αιχμή εναντίον των εισαγγελικών λειτουργών είναι σαν να βάζουμε δυναμίτη στον πυλώνα της δικαιοσύνης.

Κατά τον κ. Μιχαηλίδη, είναι αδιανόητο να μιλάμε για σκευωρία με συμμετοχή δικαστικών λειτουργών κι εξήγησε οτι αν κατά την έρευνα δεν βρεθούν στοιχεία, ο εισαγγελέας βάζει την υπόθεση στο αρχείο καθώς δεν μπορεί να εφεύρει ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα την Ελένη Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της καθώς, όπως είπε, δεν έχουν δείξει δείγματα ότι λειτουργούν με σκοπιμότητες.

Αναφορικά με την λήξη της θητείας της κας Τουλουπάκη, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς γνωρίζει την υπόθεση και αν φύγει, ο συνάδελφός της που θα την αντικαταστήσει θα πρέπει να ξεκινήσει την έρευνα από την αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα