Μιχελογιαννάκης για ΠΝΠ: Αν καταστραφεί το κράτος, θα συμπαρασυρθούν και οι φορείς

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών για περιστολή δημοσίων Δαπανών (για μισθό Κ. Παπούλια, πρωθυπουργού, υπουργών, κτλ) την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών για περιστολή δημοσίων Δαπανών (για μισθό Κ. Παπούλια, πρωθυπουργού, υπουργών, κτλ) την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ΠΝΠ που προβλέπει την υποχρεωτική μεταφορά των Ταμειακών Διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδας

"Σαφώς και αν καταστραφεί το κράτος θα συμπαρασυρθούν και οι φορείς. Σαφώς και τα χρήματα και θα αποζημιωθούν και θα επιστραφούν και το 15ημερο είναι μικρό και αυτοί που χρειάζονται χρήματα παρεμβαίνοντας τα παίρνουν", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σχολιάζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

"Όμως η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, είναι κάτι που κατά κόρον και άσκοπα χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις μνημονίου και επειδή μας έχει πληγώσει, οφείλουμε να μην το επαναλαμβάνουμε", πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δάσκαλε που δίδασκες. Η ΠΝΠ βάζει την κυβέρνηση σε θέση άμυνας

Πόλεμος για τα Ταμειακά Διαθέσιμα: Στο ΣτΕ ο Μπακογιάννης κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου

Γαλάζια ομοβροντία για την ΠΝΠ δέσμευσης ταμειακών διαθέσιμων φορέων του δημοσίου

SHARE: