"Μήλον της έριδος" και αφορμή για καβγά η κατάθεση Καπελέρη για τη λίστα Λαγκάρντ

ΒΟΥΛΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ// ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΒΟΥΛΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ// ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Καβγάς μεταξύ μελών της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνα την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, κατά την εξέταση του Ιωάννη Καπελέρη

Ένταση επικράτησε το πρωί μεταξύ μελών της Προανακριτικής Επιτροπής, όπου κατέθεσε ο Ιωάννης Καπελέρης, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο της Προανακριτικής Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για πραξικοπηματική απόφαση και βίαιη διακοπή της εξέτασης του κ. Καπελέρη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 10:00.

Η έντονη αντιπαράθεση ξεκίνησε μέσα στην επιτροπή, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, διακόπηκε από τον κ. Μαρκογιαννάκη, καθώς- όπως της είπε- είχε ξεπεράσει κατά πολύ το εικοσάλεπτο που έχει οριστεί για τον χρόνο ερωτήσεων του κάθε βουλευτή.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε τον λόγο στον κ. Δρίτσα, ο οποίος αρνήθηκε να τον πάρει και τον κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας.

Μέσα στην επιτροπή ακούστηκαν εκφράσεις όπως «Δεν έχετε δικαίωμα να με προσβάλετε» και «Είστε χυδαίος», από πλευράς της κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης την κατηγορούσε ότι ξεπέρασε τα όρια και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Καπελέρη. Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω στους διαδρόμους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας έκανε λόγο για σχεδιασμένο πραξικόπημα. «Είναι δολοπλόκοι» πρόσθεσε.

«Έλεος» ήταν το μόνο σχόλιο του κ. Μαρκογιαννάκη, βγαίνοντας από την επιτροπή. «Προσέξτε τι λέτε, γατί θα απολογηθείτε δημόσια, για υπόθαλψη και συγκάλυψη εγκληματία» αντέτεινε η κ. Κωνσταντοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην προανακριτική Παπανδρέου - Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ

Ξετυλίγουν το κουβάρι της λίστας Λαγκάρντ - Σε εργαστηριακό έλεγχο το επίμαχο στικάκι

Προανακριτική Επιτροπή για Παπακωνσταντίνου: Ποιους μάρτυρες προτείνουν τα κόμματα

SHARE:

24Media Network