Μηταράκης: Η ΝΔ αποσυμφόρησε τα νησιά και όχι οι λαϊκιστές που ξεσηκώνουν τον κόσμο

Μηταράκης: Η ΝΔ αποσυμφόρησε τα νησιά και όχι οι λαϊκιστές που ξεσηκώνουν τον κόσμο
Νότης Μηταράκης EUROKINISSI

Ο υπουργός Μετανάστευσης μίλησε στο 14ο συνέδριο της ΝΔ εξαπολύοντας επίθεση για το μεταναστευτικό τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην άκρα δεξιά.

Τη μεταναστευτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας υπερασπίστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο 14ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

”Η στρατηγική της ΝΔ είναι αυτή που αποσυμφόρησε και θωράκισε τα νησιά μας. Και όχι οι λαϊκιστές που αδυνατούν να βρουν λύσεις και ξεσηκώνουν το κόσμο”, δήλωσε ο κ.Μηταράκης.

Στο μεταναστευτικό προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή, να προβάλουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, γυρίσαμε οριστικά σελίδα, ανακτώντας τον έλεγχο της κρίσης και την αξιοπιστία μας απέναντι στους πολίτες, την αυτοδιοίκηση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς”, είπε επίσης και σχολίασε: “Τελικά η πεμπτουσία της επιτυχημένης διακυβέρνησης είναι να μπορείς να απλώσεις ένα δίχτυ προστασίας και τελικά να αλλάξεις την καθημερινότητα του πολίτη προς το καλύτερο.”

Ο κ. Μηταράκης υποστήριξε ότι: Η Ελλάδα δεν είναι, πλέον, η ανοχύρωτη πολιτεία της περιόδου 2015-2019. Έχει σύνορα και γνωρίζει πως να τα φυλάσσει. Παράλληλα: Επικεντρωθήκαμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά στη θάλασσα, δημιουργήσαμε νέες κλειστές / ελεγχόμενες δομές, σύγχρονες και ασφαλείς, σε αντικατάσταση των κέντρων της ντροπής.”

Τόνισε επίσης ότι: Αποσυμφορήσαμε την ηπειρωτική Ελλάδα, τα νησιά, τις περιφέρειες, τις πόλεις, και τις γειτονιές. Από 121 δομές σήμερα λειτουργούν 34. Κλείσαμε 87 δομές και σύντομα άλλες δύο. Τέλος του 2022 κλείνουμε τα διαμερίσματα στην πόλη.”

Ο υπουργός Μετανάστευσης σημείωσε τέλος: Στις εκλογές του 2023 αποτελούμε την υπεύθυνη δύναμη. Κοντά στους πολίτες, αφουγκραζόμενοι με ταπεινότητα στις ανάγκες τους. Προσφέροντας λύσεις. Με σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα