ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ

Νίκος Ρωμανός

Νίκος Ρωμανός: Μοναδικός εκφραστής του ρεαλισμού και της προόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για μια δημοκρατική κυβέρνηση που έκανε πράξεις όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, έκανε λόγο ο Νίκος Ρωμανός, κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Σπυράκη στο Συνέδριο της ΝΔ

Μαρία Σπυράκη: Δεν είναι δυνατόν στελέχη της ΝΔ να αντιτίθενται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Για την κλιματική κρίση και το ζήτημα της δημόσιας αποδοχής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μίλησε η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο Γιώργος Καραγιάννης στο συνέδριο του ΝΔ

Καραγιάννης: Παρακαταθήκη της παράταξης για τις επόμενες γενιές τα έργα 13 δισ. ευρώ

Για τα έργα των 13 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν δρομολογηθεί και τις σύγχρονες υποδομές που ετοιμάζονται μίλησε στο συνέδριο της ΝΔ ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης.

14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Συνέδριο ΝΔ: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό της Μαριέττας Γιαννάκου

Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των διαδικασιών του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ για τον αδόκητο της Μαριέττας Γιαννάκου σε ηλικία 71 ετών. "Αθάνατη" φώναζαν τα μέλη του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Τα τρία σίγμα του Μητσοτάκη και το μήνυμα για αυτοδύναμη ΝΔ

Η μεσαία τάξη δε θα πληρώσει τη νύφη της ενεργειακής κρίσης, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός από το 14ο συνέδριο της ΝΔ, θέτοντας το διακύβευμα της πολιτικής σταθερότητας για τις επόμενες εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Σκρέκας

Μέτρα για το ρεύμα: Γιατί η κυβέρνηση επέσπευσε τις ανακοινώσεις

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα και να πάει στο συνέδριο της ΝΔ με θετική ατζέντα. Πώς οι σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών οδήγησαν σε επίσπευση των αποφάσεων.

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

ΝΔ: Πρόσω ολοταχώς για το συνέδριο και για νέο γραμματέα τον Π. Μαρινάκη 

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών συνέδρων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν χθες. Οι στόχοι Μητσοτάκη στο συνέδριο του Δεκεμβρίου και το ζήτημα της πολιτικής φυσιογνωμίας της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στην είσοδο του Μαξίμου

2020: Η χρονιά των αρχηγών - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δίχως συνέδριο

Τι σημαίνει, για το πολιτικό σύστημα και τα δύο μεγάλα κόμματα η δυσκολία - λόγω κορονοϊού- να πραγματοποιηθούν οι κορυφαίες εσωκομματικές διαδικασίες. Ενώ το αρχηγικό μοντέλο ενισχύεται, μήπως ο νέος "διπολισμός" μοιάζει περισσότερο με τον παλιό "δικομματισμό";

Ο Αντώνης Σαμαράς στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ.

"Εγώ θα λέω όποτε χρειάζεται τις απόψεις μου και αν θέλουν ας με διαγράψουν"

Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε “για ένα ποτό” με απλούς συνέδρους, χωρίς την παρουσία βουλευτών, ώστε να μην κατηγορηθεί για “φράξια”. Ποια η στρατηγική του.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην τρίτη ημέρα εργασιών του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Καρφιά Σχοινά για Τραμπ και για τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου

Μηνύματα για το προσφυγικό έστειλε ο νέος επίτροπος στο συνέδριο της ΝΔ. “Τα αίσχη και οι φαιδρότητες των μπάρμπεκιου δεν είναι συμβατά με ένα έθνος που ιστορικά ενσωμάτωσε τους πρόσφυγες” είπε και κάρφωσε ηγεσίες που προτιμούν το twitter από τη δράση.

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρώτη ημέρα εργασιών του 13ου τακτικού εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης προς Τουρκία: Θα βρεί απέναντι της Ελλάδα και Ευρώπη

"Αλαζονεία και αυταρέσκεια στην εξουσία δε θα επιτρέψω να σκιάσουν τη διαδρομή μας"", τόνισε ο πρωθυπουργός. Έμμεση νύξη για το θέμα με τους διοικητές των νοσοκομείων: "Δε θα κρύψουμε τις δυσκολίες, ούτε θα αρνηθούμε ολισθήματα". Μηνύματα και στο εσωτερικό της ΝΔ για προσφυγικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο συνέδριο της ΝΔ τον Δεκέμβριο του 2018

Η κυριαρχία της Κεντροδεξιάς προϋποθέτει ισχυρή ΝΔ

Η "πολιτική αλλαγή" με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης "έπεισε" τη μεσαία τάξη να τον ακολουθήσει στην πορεία για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας, δεν μπορεί να επιτευχθεί εφόσον δεν έχει τη στήριξη και τη συναίνεση της κοινωνίας.

Το κεντρώο "πολιτικό παιδί" της Μέρκελ στο συνέδριο της ΝΔ και το άνοιγμα σε νέα κοινά

Το κεντρώο "πολιτικό παιδί" της Μέρκελ στο συνέδριο της ΝΔ και το άνοιγμα σε νέα κοινά

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές έχουν επιλεγεί από Μεϊμαράκη- Στεργίου και συμβολίζουν το ευρωπαϊκό προφίλ που θέλει να δώσει η ΝΔ, αλλά και τα ανοίγματα πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ

Συνέδριο ΝΔ: Τον νέο του ρόλο μετά την εκλογική νίκη αναζητά το κυβερνών κόμμα

Ο οδικός χάρτης, οι προκλήσεις και οι στόχοι του επικείμενου συνεδρίου στα τέλη Νοεμβρίου- αρχές Δεκεμβρίου συζητήθηκαν σήμερα κατά την πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής.

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς

Νέα πρόσωπα και δομικός ανασχηματισμός στο κόμμα της ΝΔ

Στο δρόμο προς το προγραμματικό συνέδριο του Δεκεμβρίου, θα στελεχωθούν και οι υπόλοιπες γραμματείες του κυβερνώντος κόμματος που έμειναν κενές, ενώ εξετάζεται και η δημιουργία μίας ή δύο νέων γραμματειών