Μητσοτάκης: Αν πιστεύει ο Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εκλογές

Μητσοτάκης: Αν πιστεύει ο Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εκλογές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της νέας εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη από την Μαρία Σπυράκη. Eurokinissi

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους στο περιθώριο της παράδοσης παραλαβής από τη Μ.Σπυράκη στη Σ.Ζαχαράκη, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και στάθηκε όχι στη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά στο ότι κεντρικό κριτήριο της ψήφου η οικονομία.

Στις δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της παράδοσης παραλαβής από την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη στη νέα εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη.

“Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαίου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές” είπε ο κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε: “Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα.”

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη, όπου στις τρεις το μεσημέρι θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα μακεδονικά προϊόντα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).

Το μεσημέρι του Σαββάτου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα