Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Ενωμένοι θα αποκτήσουμε πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εορτή των Θεοφανείων, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εορτή των Θεοφανείων, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Η ευχή της Εκκλησίας μας για Θεία Φώτιση είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη αλλά και απαραίτητη από ποτέ", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ (vid)

Την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Σαλαμίνα παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καθώς εισερχόμαστε στον όγδοο χρόνο της οικονομικής κρίσης και η Ελλάδα μοιάζει, ολοένα και περισσότερο, με μια μπλοκαρισμένη κοινωνία, η ευχή της Εκκλησίας μας για Θεία Φώτιση είναι σήμερα, περισσότερο επίκαιρη, αλλά και απαραίτητη από ποτέ. Από μόνη της, όμως, αυτή δεν αρκεί. Χρειάζεται μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Ενωμένοι οι Έλληνες θα αποκτήσουμε πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση, με γνώμονα τις αξίες της ειλικρίνειας, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας, για να ξεκινήσουμε την μεγάλη προσπάθεια για εθνική ανασυγκρότηση. Χρόνια πολλά, σε όλες και σε όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network