Μητσοτάκης: Εκμεταλλευτείτε τη ρύθμιση των 120 δόσεων, μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης AP

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ευκαιρία τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν χρήση της.

Κάλεσμα στους πολίτες να εκμεταλλευτούν τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων και να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία έκανε-μέσω twitter-ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε τα εξής: "Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη".

Τι προβλέπεται από τη νέα ρύθμιση

Οι οφειλέτες μπορούν να επισκεφθούν το λογαριασμό τους στο Taxisnet με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους και στη συνέχεια πατώντας την επιλογή που αφορά στις ρυθμίσεις οφειλών να μπουν στην πλατφόρμα ακολουθώντας τη διαδικασία. 

Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση προβλέπει εκτός των άλλων μείωση τη ελάχιστης οφειλής στα 20 ευρώ από 30 ευρώ που προέβλεπε η προηγούμενη, μείωση του επιτοκίου στο 3% από 5% στην προηγούμενη καθώς και έως 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν βασική οφειλή ως 1 εκατ ευρώ. 

Από την ερχόμενη εβδομάδα, αιτήσεις για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων θα μπορούν να υποβάλουν και όσοι είχαν ήδη ενταχθεί στην παλαιά ρύθμιση των 120 δόσεων

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Κυβέρνηση
SHARE: