Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: “Η Δημοκρατία θυμάται και διδάσκεται”

Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: “Η Δημοκρατία θυμάται και διδάσκεται”
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

"Πενήντα τρία χρόνια από τότε που η Ελλάδα φυλακίστηκε, η Δημοκρατία θυμάται και διδάσκεται", τονίζει στο μήνυμά του για την 53η επέτειο από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την επέτειο των 53 χρόνων από την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και την άνοδο στην εξουσία των συνταγματαρχών για την επιβολή της δικτατορίας, έστειλε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η σημερινή ημέρα ζητάει ενότητα και αλήθεια ενώ ξεκαθάρισε πως μέσα στο πέρασμα των χρόνων η Δημοκρατία θωρακίζεται και χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

“Πενήντα τρία χρόνια από τότε που η Ελλάδα φυλακίστηκε, η Δημοκρατία θυμάται και διδάσκεται. Θωρακίζεται και δυναμώνει, οικοδομώντας στον πυρήνα της μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά μεγάλα λόγια. Ζητά ενότητα και αλήθεια”, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Σημειώνεται οτι στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός έχει ανεβάσει και φωτογραφία του με το μήνυμα: “Τιμάμε την αντίσταση στη δικτατορία, κάνοντας καλύτερη τη Δημοκρατία μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα