Μητσοτάκης: Μέσω ίντερνετ άκουσε κάλαντα αλλά και αιτήματα

Μητσοτάκης: Μέσω ίντερνετ άκουσε κάλαντα αλλά και αιτήματα

Παιδιά και φορείς απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας έψαλαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό, διαδικτυακά. Τι ζήτησε ένα παιδί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με την κόρη του Δάφνη άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαθητές και φορείς απο το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα,το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων Πεύκης αλλά και ελληνικά σχολέια στη Χειμάρρα και την Κορυτσά, δεν βρέθηκαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο αλλά είπαν τα κάλαντα διαδικτυακά.

Μάλιστα ένα παιδάκι από τα Άγραφα ζήτησε απο τον πρωθυπουργό να φτιάξει το δρόμο στην περιοχή του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε πως το αίτημά του θα ικανοποιηθεί και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά τονίζοντας οτι τα φετινά Χριστουγεννα είναι διαφορετικά.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247″.


 “Κάνουμε ο,τι περνάει απο το χέρι μας για να επιστρέψετε γρήγορα στις τάξεις σας” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους μικρούς μαθητές και τους κάλεσε να προσέχουν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα