Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Διπλά δειλός ο κ. Μητσοτάκης

Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Στην αντεπίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαρροή από το Μαξίμου σύμφωνα με την οποία ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν πηγαίνει στα δικαστήρια του πολιτικούς του αντιπάλους. Τον καλεί να κάνει εξεταστική ή προκαταρκτική για όλους όσους κατονομάζει ο Σαμαράς

Για φθηνό τακτικισμό αλλά και για πολιτική δειλία κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση ότι δεν στέλνει τα δικαστήρια τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Από την Κουμουνδούρου σημείωναν τα εξής: "Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια. 

Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. 

Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για Novartis: Εγώ τους πολιτικούς αντιπάλους μου δεν τους στέλνω στα δικαστήρια

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. NOVARTIS ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ