Μητσοτάκης: Να “σπάσει” η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι

Μητσοτάκης: Να “σπάσει” η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι
Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της της ΠΓ της ΝΔ Eurokinissi

Κατά τη συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρενέβη δις στη συζήτηση. Τι ζήτησε από τα γαλάζια στελέχη.

Έμφαση στις κοινωνικές πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας και απάντηση στην “προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα απολύσουμε δημοσίους υπαλλήλους” ζήτησε να δώσουν τα γαλάζια στελέχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, που συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών μετά την εισήγηση του και ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε καταρχήν από όλα τα στελέχη να διαβάσουν το έντυπο που μοιράστηκε στο συνέδριο, καθώς όπως σημείωσε είναι το πλαίσιο των προγραμματικών θέσεων που εξηγεί με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες πως θα βελτιωθεί η ζωή των πολιτών. “Αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους λένε ότι οτι θα κάνουμε τα ίδια και ότι είμαστε τόσο δεσμευμένοι στο άτυπο μνημόνιο που δεν μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε και δεύτερη παρέμβαση, εκτιμώντας ότι τα στελέχη της ΝΔ έχουν τη δυνατότητα να βγουν στην κοινωνία περισσότερο από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζοντας: “Πρέπει να είμαστε παντού. Να βγούμε από τη ζώνη άνεσης μας, να πάμε σε χώρους θεωρητικά πιο δύσκολους, να απευθυνθούμε σε πολίτες που θέλουμε να ψηφίσουν ΝΔ”. Σημείωσε ότι ο ίδιος το κάνει, αναφερόμενος στις επισκέψεις του σε γειτονιές της Αθήνας και πρωτοβουλίες ανοίγματος σε κεντρώα ακροατήρια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι: “Πρέπει να σπάσει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα απολυθουν όταν γίνουμε κυβέρνηση δημόσιοιυπάλληλοι. Θέλω τη συνδρομή σας, να ξεκαθαρίσει ότι δε θα απολύσουμε δημοσίους υπαλλήλους”.

Η νέα ΠΕ επανεξέλεξε δια βοής το γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα