Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου, την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου, την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017». EUROKINISSI

Τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017 επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών - που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής - αποτελεί πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017». «Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες», προσέθεσε και χαρακτήρισε την εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε πως η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού και ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.

Τέλος, συνεχάρη τους διοργανωτές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη χαρά του που επισκέπτεται «τη σημαντική έκθεση "Food Expo", όπου παραπάνω από 1.200 Έλληνες παραγωγοί - μεγάλοι, μεσαίοι, μικροί - προβάλλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους, διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει - που μας αξίζει ως χώρα - στην παγκόσμια διατροφική αγορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network