Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Θέλω την ευχή σας, είμαστε κοντά στο τέλος της κρίσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ// EUROKINISSI

Η χώρα ταλαιπωρείται από έλλειψη ειλικρίνειας είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. "Να είσαι δυνατός Κυριάκο μου", αντέτεινε ο Αρχιεπίσκοπος

Σε εγκάρδιο κλίμα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την ευχή του κ. Ιερώνυμου και εξήρε τον «πράο λόγο» του Αρχιεπισκόπου, αναφερόμενος παράλληλα στην «αποτελεσματικότητα» του έργου αλληλεγγύης της Εκκλησίας προς τους κοινωνικά αδύνατους.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπο του μίλησε για το «δύσκολο αγώνα με αίσιο τέλος» που είχε για τον ίδιο και τη ΝΔ η προεκλογική κούρσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι στόχος του τώρα είναι στη ΝΔ «σύντομα να προτάξουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο». Είμαστε με τον τρόπο μας κοντά στο τέλος της κρίσης είπε σε άλλο σημείο, τονίζοντας ότι «χρειάζεται μεγάλη ειλικρίνεια από εμάς τους πολιτικούς. Ο τόπος ταλαιπωρήθηκε από την έλλειψη ειλικρίνειας.  

«Να είσαι δυνατός Κυριάκο μου» αντέτεινε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος ευχήθηκε «γρήγορα να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες» και «όλοι μαζί να αγωνιστούμε γιατί όλοι μαζί έχουμε ευθύνες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκληρό αντιπολιτευτικό ροκ Μητσοτάκη προς Τσίπρα

SHARE:

24Media Network