Μητσοτάκης: “Θα κάνω πρώτος το εμβόλιο κορονοϊού”

Μητσοτάκης: “Θα κάνω πρώτος το εμβόλιο κορονοϊού”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης AP

"Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιστεί, όχι επειδή θέλω να μαι ο πρώτος που θα προστατευτεί, αλλά ως σινιάλο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

“Μεγάλη ελπίδα δίνει στην ανθρωπότητα το εμβόλιο της Pfizer“. Αυτό τόνισε σε σημερινή δήλωσή του ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, που επανέλαβε ότι πρώτος θα σπεύσει να εμβολιαστεί όταν είναι έτοιμο το εμβόλιο.

“Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιστεί, όχι επειδή θέλω να μαι ο πρώτος που θα προστατευτεί, αλλά ως σινιάλο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά”, είπε μεταξύ άλλων.

Κατά τη συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφο John Defterios, στο 5ο EU – Arab World Summit, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα συγκαταλέγεται στις χώρες που θα είναι κερδισμένες από τις ανακατατάξεις που θα προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

“Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη, μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει. Και οι επιχειρήσεις θα θέλουν να επενδύσουν. Και οι έξυπνες επιχειρήσεις ήδη επενδύουν”, είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα