Μητσοτάκης: "Θα κάνω πρώτος το εμβόλιο κορονοϊού"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης AP

"Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιστεί, όχι επειδή θέλω να μαι ο πρώτος που θα προστατευτεί, αλλά ως σινιάλο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

"Μεγάλη ελπίδα δίνει στην ανθρωπότητα το εμβόλιο της Pfizer". Αυτό τόνισε σε σημερινή δήλωσή του ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, που επανέλαβε ότι πρώτος θα σπεύσει να εμβολιαστεί όταν είναι έτοιμο το εμβόλιο.

"Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιστεί, όχι επειδή θέλω να μαι ο πρώτος που θα προστατευτεί, αλλά ως σινιάλο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά", είπε μεταξύ άλλων.

ADVERTISING

Κατά τη συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφο John Defterios, στο 5ο EU – Arab World Summit, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα συγκαταλέγεται στις χώρες που θα είναι κερδισμένες από τις ανακατατάξεις που θα προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

"Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη, μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει. Και οι επιχειρήσεις θα θέλουν να επενδύσουν. Και οι έξυπνες επιχειρήσεις ήδη επενδύουν", είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network