Μητσοτάκης: Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στο σούπερ μάρκετ

Διαβάζεται σε 2'
Μητσοτάκης: Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στο σούπερ μάρκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Περιοδεία στο Πέραμα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, από όπου πραγματοποίησε δηλώσεις. Τι είπε για ανεργία και ακρίβεια.

Μιλώντας σε πολίτες κατά την περιοδεία του στην περιοχή του Περάματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι προεκλογικά τους είχε ζητήσει να βάλουν ένα στοίχημα και να σπάσουν μαζί όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει ποτέ η ΝΔ στη Β Πειραιά και ειδικά στο Πέραμα. «Και τα καταφέραμε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή την εμπιστοσύνη σας θα την επιστρέψω στο πολλαπλάσιο», επεσήμανε «διότι έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε υπερήφανος γιατί η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10% και τόνισε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή «όταν σημαντικά ξένα έντυπα τοποθετούν την Ελλάδα στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ ως προς τις οικονομικές της επιδόσεις αλλά όλα αυτά πρέπει να μεταφράζονται στη βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος και της ποιότητας ζωής όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων».

Διαβεβαίωσε ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εργάζεται η κυβέρνηση νυχθημερόν σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β και Α βαθμού. «Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις τη δεύτερη τετραετία», τόνισε.

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει ειδικά στο σούπερ μάρκετ αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα είμαστε πάνω από το πρόβλημα στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους με διαρκείς ελέγχους ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή στην κερδοσκοπία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα