Μπακογιάννη για τρομοκράτες: Πατάνε στο αίμα θυμάτων. Είναι οι πιο ακραίοι φασίστες

Συζήτηση στην Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η βουλευτλής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η βουλευτλής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πώς σχολίασε την έκδοση του βιβλίου του Κουφοντίνα και τον πρόλογο Γιαννόπουλου, η Ντόρα Μπακογιάννη. Τα γκρουπούσκουλα και το αιματοβαμμένο 45άρι του Σάββα Ξηρού

Σκληρά λόγια για την απόφαση μεγάλου εκδοτικού οίκου να εκδώσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα χρησιμοποίησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το Σαββατοκύριακο με Δράση, η Ντόρα Μπακογιάννη, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε έννοια πως το βιβλίο του μέλους της "17Ν" είναι μέσο διακίνησης ιδεών.

"Οι κατά συρροήν δολοφόνοι εκδίδουν βιβλία, συνήθως για να βγάλουν λεφτά αφού τελειώσουν τα λεφτά από ληστείες. Αυτό που προκαλεί έκπληξη και οργή είναι πως ένας παραδοσιακός οίκος επέλεξε για λόγους εμπορικούς να βγάλει αυτό το βιβλίο", σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στο Δημήτρη Κουφοντίνα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως άνθρωποι που "πατάνε στο αίμα των θυμάτων και παριστάνουν τους δημοκράτες" είναι "οι πιο ακραίοι φασίστες".

"Ο Κουφοντίνας δεν μπορούσε να κάνει διάλογο με τον Παύλο Μπακογιάννη, μπορούσε μόνο να βγάλει το 45ρι και να του φυτέψει 10 σφαίρες στην πλάτη", προσέθεσε.

Παρά ταύτα, αποσαφήνισε πως είναι "επικίνδυνο να θεωρείς το ΣΥΡΙΖΑ κομμάτι της τρομοκρατίας". "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαχωρίσει τη θέση του, ωστόσο διάφορα γκρουπούσκουλα βλέπουν την ένοπλη δράση θετικά", διευκρίνισε.

Οι εκλογές του Μαΐου

Στρέφοντας το βλέμμα της προς τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως ψεύδεται, καθώς έχει υιοθετήσει ένα πολιτικό "μυαλό προ κρίσης" τη στιγμή που "ξέρει πως αυτά που λέει δεν έχουν βάση, ξέρει πως η Ελλάδα βγαίνει αργά από την κρίση".

Συνεχίζοντας, η κ. Μπακογιάννη κατήγγειλε την Κουμουνδούρου πως σε αντίθεση με την κυβέρνηση προτάσσει μία "μη-πρόταση".

"Έχουμε ακούσει για την Αργεντινή όπου σκοτώνονται στα σούπερ-μαρκετ, και για τη Βενεζουέλα όπου δεν έχουν χαρτί τουαλέτας", συμπλήρωσε δηκτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

SHARE:

24Media Network