Μπακογιάννης: Τον φασισμό τον πολεμάς με έργο στις γειτονιές

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ για το δήμο της Αθήνας απάντησε μέσω facebook στις επικρίσεις για το γεγονός ότι στέλεχος της ΧΑ εμφανίστηκε στον περίπατο του στα Πατήσια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δε γνώριζε την πολιτική ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου

Στις επιθέσεις που δέχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι στέλεχος της ΧΑ εμφανίστηκε κατά τον χθεσινό περίπατο του στα Πατήσια απάντησε μέσω facebook ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για το δήμο της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δε γνώριζε την πολιτική ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου και κάνοντας λόγο για αφ υψηλού πολιτική ανακτόρων μέσα από θερμόαιμα accounts.

Ο κ.Μπακογιάννης ειδικότερα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

ADVERTISING

Θα το πω μία φορά, με την ευχή να μην χρειαστεί να το επαναλάβω.

1- Στην αυτοδιοίκηση η πολιτική γίνεται στους δρόμους. Ούτε στα πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία, ούτε στα ζεστά σαλόνια, ούτε στα θερμόαιμα accounts.

2- Στην εποχή μας, ευτυχώς, μετά απο αγώνες, όταν συναντάς ανθρώπους, δε ζητάς πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.

Δύο βασικές αρχές που η αριστερά υποτίθεται οτι γνωρίζει.

Σε όσους με στηλιτεύουν που κινούμαι με αυτόν τον τρόπο, τους έχω νέα, αλλά και μια πρόταση.

Τα νέα είναι ότι θα συνεχίσω να περπατάω σε όλη την Αθήνα και να μιλάω με όλους, όπως κάνω τόσα χρόνια, γιατί η δημοκρατία δυναμώνει με την πραγματική έγνοια για τα προβλήματα, ιδιαίτερα των ξεχασμένων συμπολιτών μας. Γιατί θέλουμε μια Αθήνα χωρίς μίσος, χωρίς φόβο, χωρίς κραυγές και ψιθύρους.

Η πρόταση είναι, αντί να κάνουν αφ’ υψηλού πολιτική ανακτόρων (το παθαίνουν συχνά αυτό οι παροικούντες το Μέγαρο Μαξίμου), καλύτερα να σκεφτούν το σχέδιο τους για την Αθήνα. Και όταν ανακοινωθεί ο υποψήφιος τους, να πάμε να περπατήσουμε την πόλη μαζί. Εκτός αν έχουν συνηθίσει στα παχιά χαλια και πια φοβούνται μην λερώσουν τα παπούτσια τους.

Όσο για την ΧΑ, τον φασισμό τον τρέφει η εγκατάλειψη στην οποία εχει καταδικάσει την πρωτεύουσα η πολιτεία. Ας αναλογιστεί λοιπόν τις ευθύνες της και ας αφήσει εμάς να τον πολεμήσουμε. Όχι με λόγια στην τηλεόραση και το ίντερνετ, αλλά στην πράξη, με έργο στις γειτονιές."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή, Δημοτικές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συζήτηση Μπακογιάννη με κατοίκους στην περιοχή του Γκύζη

Μπακογιάννης: Ασφάλεια και ναρκωτικά στο επίκεντρό μας

SHARE:

24Media Network