Μπαρόζο: "Η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα χάρη στην ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά"

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ανάδειξη του υποψηφίου του για την θέση του προέδρου της Κομισιόν στις Ευρωεκλογές, την Παρασκυή 7 Μμαρτίου 2014, στο Δουβλίνο.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ανάδειξη του υποψηφίου του για την θέση του προέδρου της Κομισιόν στις Ευρωεκλογές, την Παρασκυή 7 Μμαρτίου 2014, στο Δουβλίνο. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα ταξιδέψει με το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την Αθήνα, καθώς θα πάρει μέρος σε εκδήλωση της ΕΕ για τον ρόλο των περιφερειών

«Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, έχει πρωτογενές πλεόνασμα χάρη στην ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά», ανέφερε στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΕΛΚ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Ο κ. Μπαρόζο έκανε εκτεταμένη αναφορά στην Ελλάδα, ως παράδειγμα για τους χειρισμούς τής ΕΕ, σημειώνοντας:

«Σε μία συνάντηση οικονομολόγων πριν από δύο χρόνια, Ευρωπαίων και Αμερικανών, στην οποία συμμετείχα, όλοι προέβλεπαν ότι μέχρι το τέλος του 2012 η Ελλάδα θα έχει βγει από την ΕΕ και ότι αποτελούσε και κίνδυνο για ολόκληρη την Ένωση. Δύο χρόνια μετά, η Ελλάδα παρέμεινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο κίνδυνος γενικότερης έκρηξης για την Ευρώπη δεν υπάρχει. Δείξαμε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη».

Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα ταξιδέψει με το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την Αθήνα, καθώς αύριο θα πάρει μέρος σε εκδήλωση της ΕΕ για τον ρόλο των περιφερειών.

SHARE:

24Media Network