Μπογδάνος: Αμετανόητος παρά τη διαγραφή του – Έκανε ανάρτηση με βίντεο από την επίθεση στο ΚΚΕ

Μπογδάνος: Αμετανόητος παρά τη διαγραφή του – Έκανε ανάρτηση με βίντεο από την επίθεση στο ΚΚΕ
Ο Κων/νος Μπογδάνος Eurokinissi

Αν και "λυπάται για τη διαγραφή" του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο Κ. Μπογδάνος επιμένει στον επίμαχο λόγο που την προκάλεσε, ανεβάζοντας βίντεο με αποσπάσματα από τη χθεσινή του ομιλία.

Παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιμένει στη στάση και στον λόγο που είχε την Τρίτη στη Βουλή, όπως προδίδει η ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τετάρτης στο Twitter.

Ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ, τα λόγια του οποίου προκάλεσαν και την αντίδραση του Νίκου Δένδια, έγραψε μεν ότι λυπάται για τη διαγραφή του, όχι όμως και για τα αίτια αυτής, προβάλλοντας αμετανόητη στάση και εμμένοντας στη χθεσινή του ομιλία και επίθεση στο ΚΚΕ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Γριβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς. τους Άγγλους, τους τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ήταν οι κομμουνιστές”.

Αντί συγγνώμης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο με αποσπάσματα αυτής της ομιλίας, στηρίζοντας μάλιστα τις ιδεολογικές του τοποθετήσεις, οι οποίες, όπως έγραψε, “δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις”.

“Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις”, ήταν το μήνυμά του, το οποίο συνόδευε και το βίντεο από την επίθεσή του κατά του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα