ΝΔ για μέρα κάνναβης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί την κοινωνία συγκρουόμενος με την νομιμότητα

1η Γιορτή της Κάνναβης - Athens Cannabis Protestival 3 το μεσημέρι με 1 το βράδυ, Πλατεία Συντάγματος. Για: αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, νομιμοποίηση θεραπευτικής και ψυχαγωγικής χρήσης/ αυτοκαλλιέργειας Κάνναβης, μείωση της βλάβης των εξαρτήσεων, θεραπεία και πρόληψη, όχι φυλακίσεις και καταστολή,Σάββατο 9 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
1η Γιορτή της Κάνναβης - Athens Cannabis Protestival 3 το μεσημέρι με 1 το βράδυ, Πλατεία Συντάγματος. Για: αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, νομιμοποίηση θεραπευτικής και ψυχαγωγικής χρήσης/ αυτοκαλλιέργειας Κάνναβης, μείωση της βλάβης των εξαρτήσεων, θεραπεία και πρόληψη, όχι φυλακίσεις και καταστολή,Σάββατο 9 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για πολιτικό κατήφορο και "χάιδεμα" των αντιεξουσιαστών κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία μέσω του υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Κυριαζίδη

"Η χθεσινή, πρωτοφανής για τα Ελληνικά χρονικά, δημόσια εκδήλωση υποστήριξης της κάνναβης εκ μέρους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει για μία ακόμη φορά άναυδη την κοινωνία", σχολίασε ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης συνέχισε λέγοντας πως "μετά το απαλό χάιδεμα των κάθε λογής παραβατικών αναρχοαυτόνομων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, τις ευνοϊκές διατάξεις για τους τρομοκράτες και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω εσωτερικών φωνών και μπρος στην ανάγκη εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων, προκαλεί για μία ακόμη φορά την κοινωνία, συγκρουόμενος με την νομιμότητα αλλά και την κοινή λογική".

"Η πρόσκληση των οργανωτών προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στον τομέα της αποποινικοποίησης της χρήσης και της ελεύθερης κυκλοφορίας της κάνναβης, μόνον ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να το εκλάβει κανείς.

Ο δραματικός πολιτικός κατήφορος, δυστυχώς, συνεχίζεται και το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ευχηθεί και μη χειρότερα…", κατέληξε ο βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι στιγμές της γιορτής κάνναβης στο Σύνταγμα. Αριστερά με μπάφους, βλέπει ο Άδωνις

Αποστολή Μιλάνο : Δοκιμάζουμε ζυμαρικά, πίτσα και ψωμί από αλεύρι μαριχουάνας. Και ναι, δεν κινδυνεύουμε να μας συλλάβουν

Κάνναβη και αποποινικοποίηση. Ο λόγος στους αναγνώστες του NEWS 247

SHARE: