ΝΔ: Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν Τσίπρας- Καμμένος

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο EUROKINISSI

Σχέδιο πίσω από τη δήλωση του κυβερνητικού εταίρου περί επικύρωσης της συμφωνίας για το Σκοπιανό με 180, βλέπουν στο Μοσχάτο και ταυτόχρονα κάνουν λόγο για "επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού" από Καμμένο

"Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Το Μοσχάτο φαίνεται πως θεωρεί πάντως τις δηλώσεις αυτές μέρος ενός πολιτικού σχεδίου και για αυτό ξεκαθαρίζει: "Η ΝΔ εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας" καταλήγοντας: "Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό".

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Νέα Δημοκρατία, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών ζητά ο Καμμένος, όχι λέει το Μαξίμου

Μητσοτάκης σε Γερμανό πρέσβη: Επιζήμια η συμφωνία, δε θα την ψηφίσουμε

Τζανακόπουλος: Θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ

Σπυράκη: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

SHARE:

24Media Network