Νέα Δημοκρατία – 47 χρόνια: Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής

Νέα Δημοκρατία – 47 χρόνια: Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής
Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής INTIME NEWS

Παρακολουθείστε ζωντανά την εκδήλωση "Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη", με αφορμή τα 47 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Ισχυρούς πολιτικούς συμβολισμούς και μηνύματα εκπέμπει η αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος “Κ. Καραμανλής” με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και θέμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη”.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έφτασε άλλωστε στο Ιδρυμα με τη σύζυγο του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη

LIVE EIKONA

 

Και μόνο το γεγονός ότι ομιλητής είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και θα χαιρετίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύει σε ένα σαφή συμβολισμό ενότητας της ΝΔ.

Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής Eurokinissi

 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Καραμανλής, ενώ θα προβληθεί και βίντεο για τον Εθνάρχη και ιδρυτή της ΝΔ.

INTIME NEWS

Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής Eurokinissi

 

Ολόκληρη η ΝΔ ήταν παρούσα στη Φιλοθέη. Παρών ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης, όλα τα μέλη της κυβέρνησης και σύσσωμη η ΚΟ της ΝΔ.

Απουσίαζαν μόνο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη για λόγους υγείας, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών Βαγγέλης Μεϊμαράκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο ΕΛΚ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα