Νέα επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα για Novartis

Antonis Samaras, former Greek prime minister, pauses during the Credit Suisse Asian Investment Conference in Hong Kong, China, on Thursday, April 7, 2016. The conference runs from April 5 to 8. Photographer: Billy H.C. Kwok/Bloomberg via Getty Images
Antonis Samaras, former Greek prime minister, pauses during the Credit Suisse Asian Investment Conference in Hong Kong, China, on Thursday, April 7, 2016. The conference runs from April 5 to 8. Photographer: Billy H.C. Kwok/Bloomberg via Getty Images © 2016 BLOOMBERG FINANCE LP

Διαψεύδει σειρά συναντήσεων που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει κάνει ο Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της Novartis. Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά για συναντήσεις Τσίπρα με Φρουζή και αναφέρεται σε έγκριση αιτήματος της εταιρείας από τον σημερινό πρωθυπουργό

Για έγκριση αιτήματος της Novartis  να της παραχωρηθεί το  ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρίας το Σεπτέμβρη του 2017, κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς μέσω νέας δήλωσης συνεργατών του και αντεπιτίθεται διαψεύδοντας σειρά συναντήσεων με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Κωνσταντίνο Φρουζή που φέρεται να έχει κάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Απεναντίας οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού μιλούν για  συνάντηση Τσίπρα Φρουζή το 2013 και επιμένοντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης την οποία αποκαλούν «γελοία συμμορία», ενώ δεν παραλείπουν να τονίζουν ότι «θα τους πάμε μέχρι τέλους».

Αναλυτικά η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά:

ADVERTISING

«Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι.

Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και  ατέλειωτη λάσπη.

Σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας.  Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..

Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».

Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της  NOVARTIS. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την °Αυγή° της εποχής (2/3/2013) , καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά.

 Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει  κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους»  είναι η υπόθεση  NOVARTIS.

Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ  το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;

Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές!

Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
SHARE:

24Media Network