Νέα βραδινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες

Νέα βραδινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες

Το κοινωνικό μέτωπο που έχει ξεσηκωθεί από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό έχει προκαλέσει νέο πυρετό συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη πρωινή σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Κατρούγκαλος βρέθηκε αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό σε σχέση με το καυτό μέτωπο του ασφαλιστικού των αγροτών, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εργασίας είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό και για το κομμάτι της αυριανής ομιλίας του στο TAE KWO DO  που αφορά τη διαπραγμάτευση και το ασφαλιστικό.

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης συζητησαν με τον Αλεξη Τσιπρα τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Σε δεύτερο χρόνο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον Νίκο Τόσκα και για τα μπλόκα των αγροτών με την κυβέρνηση να μην προτίθεται να πιέσει την κατάσταση με τους αγρότες, όμως δεν αποκλείεται να αλλάξει τη στάση της αν κλείσουν οι δρόμοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα