Νεκρός 19χρονος στρατιώτης στην Ξάνθη

ΑΘΗΝΑ-O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος,  στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, στα εγκαίνια του νέου Κολυμβητηρίου Μάχης ΚΕΕΔ. Στην συνέχεια  στο Παρατηρητήριο, όπου  παρακολούθησαν άσκηση (φωτογραφία) των Ειδικών Δυνάμεων.Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, στα εγκαίνια του νέου Κολυμβητηρίου Μάχης ΚΕΕΔ. Στην συνέχεια στο Παρατηρητήριο, όπου παρακολούθησαν άσκηση (φωτογραφία) των Ειδικών Δυνάμεων.Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο στρατιώτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής

Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στρατιώτης, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του νομού Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης, κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής, και ανασύρθηκε αναίσθητος από ναυαγοσώστη του ΚΑΑΥ.

Παρά την άμεση επέμβαση του γιατρού του ΚΑΑΥ ο στρατιώτης δεν επανήλθε και ο θάνατος του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας.

(φωτο αρχείου)

SHARE:

24Media Network