Νέο τεστ κορονοϊού έκανε ο Μητσοτάκης – Βγήκε αρνητικό

Νέο τεστ κορονοϊού έκανε ο Μητσοτάκης – Βγήκε αρνητικό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός είχε κάνει τεστ κορονοϊού και μετά την επιστροφή του από Κύπρο και έκανε και σήμερα στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων.

Σε νέο τεστ κορονοϊού υποβλήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το οποίο βγήκε αρνητικό, όπως και το τεστ που είχε κάνει άμα τη επιστροφή του από την Λευκωσία, όπου είχε ταξιδέψει για την τριμερή Ελλάδας- Κύπρου- Αιγύπτου.

Ο πρωθυπουργός υποβάλλεται τακτικά σε έλεγχο για κορονοϊό για προληπτικούς λόγους και το σημερινό τεστ δεν σχετίζεται με το γεγονός ότι ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης βρέθηκε την Κυριακή θετικός.

Ο κ.Μητσοτάκης είχε συναντήσει τον κ. Κελέτση κατά την επίσκεψη του προ δέκα ημερών στη Σαμοθράκη έκτοτε όμως είχε ούτως ή άλλως κάνει τεστ για κορονοϊό. Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ άλλωστε είχε διαγνωστεί πριν την ψηφοφορία επί της προτάσεως δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και ως εκ τούτου δεν είχε πάει στη Βουλή, αλλά είχε ψηφίσει με επιστολική ψήφο και άρα δεν ήρθε σε επαφή με κανένα άλλο στέλεχος της κυβέρνησης ή του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα