Νέο βίντεο λίγο πριν την αποχώρηση Παπούλια

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ (MOTION TEAM/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ (MOTION TEAM/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) MOTIONTEAM

Τις στιγμές πριν την άρον άρον αποχώρηση του Κ. Παπούλια από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη καταγράφει νέο βίντεο. Ο διάλογος με τον Χρήστο Σαρτζετάκη. Τι του είπαν Άνθιμος και Γ. Ιωαννίδης (Vid)

Νέο βίντεο από την αποχώρηση του Κάρολου Παπούλια από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Παπούλιας λίγο πριν φύγει εκνευρισμένος από τις ύβρεις εναντίον του είχε σύντομο διάλογο με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη.

ADVERTISING

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο κ. Σαρτζετάκης πλησίασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του εξέφρασε τη λύπη του για όσα έγιναν.

"Λυπάμαι γιατί η γενέθλια πόλη μου δεν έδειξε τον σεβασμό που αναλογεί" είπε ο κ. Σαρτζετάκης με τον Κάρολο Παπούλια να απαντά "εγώ εξακολουθώ να την αγαπώ".

"Και εμείς σας αγαπούμε" του είπε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, τον οποίο χαιρέτησε δια χειραψίας ο κ. Παπούλιας.

Στην κουβέντα παρενέβη και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος χαρακτηρίζοντας το περιστατικό "εθνική τραγωδία".

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε μαζί με τον Δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποχώρησε ο Παπούλιας από την παρέλαση

"Πατριώτες είναι όσοι αμαυρώνουν μία εθνική επέτειο;"

Διάλογος Παπούλια-Σαρτζετάκη

SHARE:

24Media Network