Νέους υποψηφίους και προσχωρήσεις τεσσάρων βουλευτών ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ

Νέους υποψηφίους και προσχωρήσεις τεσσάρων βουλευτών ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τα κομματικά στελέχη και οι συνεργάτες Μητσοτάκη που θα πολιτευθούν θα ανακοινωθούν σήμερα, καθώς και οι λίστες συνολικά της πρώην Β΄Αθηνών. Επίσημα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Θεοχάρης, Φωτήλας, Κατσιαντώνης, Μάρκου

Νέες υποψηφιότητες στις βουλευτικές εκλογές ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες τελικά σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις για τα κομματικά στελέχη και τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές και ως εκ τούτου θα αντικατασταθούν στον κομματικό μηχανισμό.

Μεταξύ αυτών οι δύο αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Νίκος Ρωμανός που θα πολιτευτούν στο Νότιο Τομέα της πρώην Β Αθηνών και το Βόρειο Τομέα αντίστοιχα.

Παραμένει στη θέση της η εκπρόσωπος τύπου Μαρία Σπυράκη όπως και η αναπληρώτρια Σοφία Ζαχαράκη και την επικοινωνιακή “τρόικα” της ΝΔ θα συμπληρώσει ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, διευθυντής της δεξαμενής σκέψης (think tank) της Αννας Διαμαντοπούλου ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που το φθινόπωρο είχε αναλάβει γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ανακοινώσεις θα γίνουν συνολικά και για τους τρεις τομείς της πρώην Β΄Αθηνών, που σπάει σε Βόρειο Τομέα, Νότιο Τομέα και Δυτικό Τομέα.

Η επίσημη ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανεξάρτητων βουλευτών που έχουν αποχωρήσει από άλλα κόμματα και έχουν προσχωρήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναμένεται επίσης ταυτόχρονα. Σε αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνονται όμως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, καθώς άλλωστε δεν έχουν προσχωρήσει (ακόμη) στη ΝΔ και το Μοσχάτο δε θελει να δώσει νέες λαβές στο Σταύρο Θεοδωράκη που μιλά για σχέδιο διάλυσης του Ποταμιού.

Οι ανακοινώσεις θα αφορούν ειδικότερα τους τέσσερις βουλευτές που ήδη έχουν έλθει στη ΝΔ, δηλαδή το Χάρη Θεοχάρη, την Κατερίνα Μάρκου, τον Ιάσωνα Φωτήλα και το Γιώργο Κατσιαντώνη. Σημειωτέον ότι οι τρεις πρώτοι προέρχονται από το Ποτάμι, ενώ ο τελευταίος από την Ένωση Κεντρώων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα