Συνάντηση Ανδρουλάκη -Οικολόγων Πράσινων

Συνάντηση Ανδρουλάκη -Οικολόγων Πράσινων

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με τους συμπροέδρους των Οικολόγων Πράσινων για τα κρίσιμα ζητήματα ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής.

Συνάντηση με τους Συμπροέδρους των Οικολόγων Πράσινων Δημήτρη Πολιτόπουλο και Κατερίνα Ανδρικοπούλου – Σακοράφα είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, στο γραφείο του στη Βουλή.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν τα κρίσιμα ζητήματα ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, με έμφαση στην πράσινη και δίκαιη ενεργειακή μετάβαση, με παράλληλη προστασία των πλέον ευάλωτων πολιτών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι οι πολιτικές ενεργειακής αυτονομίας θα καθορίσουν τη νέα εποχή, με επίκεντρο την προώθηση της αυτοπαραγωγής ανανεώσιμων πηγών και την εξοικονόμηση ενέργειας για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας. Κοινός τόπος των δύο αντιπροσωπειών η συνέχιση του διαλόγου και η από κοινού προσπάθεια προώθησης καθαρών πολιτικών επιλογών με όρους ενεργειακής δημοκρατίας και δικαιοσύνης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής ο Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας Χάρης Δούκας και ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, ενώ από την πλευρά των Οικολόγων Πράσινων η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Κατερίνα Λαδοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα