Νομοσχέδιο για γάμο ομοφύλων: Ο Πολάκης απαντά με φωτογραφίες για την απουσία του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης απάντησε για την απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια με ανάρτηση του στα social media.

Ο Παύλος Πολάκης απαντά προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απουσία του από το κοινοβούλιο και την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, με ανάρτηση του στο Facebook.

Στη δευτερολογία του στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «για να δούμε ποιοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

«Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφίες από το νοσοκομείο, όπου διευκρινίζει ότι ο ασθενής που εγχείρησε είναι συγγενής του.

Και συνέχισε γράφοντας: «Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα .
Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου)».

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος προειδοποίησε πως «θα υπάρξουν συνέπειες» για όποιον βουλευτή δεν υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα