Ντινόπουλος: Τα πλάνα που έχω στα χέρια μου δεν προβλέπουν απολύσεις

Ντινόπουλος: Τα πλάνα που έχω στα χέρια μου δεν προβλέπουν απολύσεις

Αντίθετος με την εύκολη λύση των απολύσεων δηλώνει στη "Real news" ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος

«Τα πλάνα που έχω μέχρι στιγμής στα χέρια μου δεν προβλέπουν απολύσεις (σσ: από ΝΠΙΔ του υπουργείου Εσωτερικών)» δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στη «Real news». Υπογραμμίζει πως πρέπει να επανεξεταστεί το πρόγραμμα της ενδοδημοτικής κινητικότητας, που έχει λήξει από τις 2 Μαΐου, ώστε να διατηρηθούν οι 2.000 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων που δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Δηλώνει αντίθετος με την «εύκολη λύση των απολύσεων» και σημειώνει πως «καλό θα ήταν να μην γίνουν» οι 15.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα. Δίνοντας το στίγμα του, προσθέτει: «Θα πρέπει να εξορθολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην τρόικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Ντινόπουλος αφήνει να διαφανεί ότι τάσσεται υπέρ της εξεύρεσης λύσης για τις καθαρίστριες λέγοντας πως «με τα σύμβολα δεν τα βάζεις» ενώ θεωρεί ότι πρέπει να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο η κυβέρνηση θέματα όπως των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών. Μάλιστα, προσθέτει: «δεν είπα να τους πάρουμε όλους πίσω...» ενώ συμπληρώνει: «...μου λένε ότι αυτό είναι λαϊκισμός. Από πότε είναι λαϊκισμός η κοινωνική ευαισθησία; Θα φτάσουμε στο άλλο άκρο; Ακούγεται συνέχεια ότι πρέπει να σπάσουμε αβγά. Εντάξει, να σπάσεις αβγά. Αλλά να κάνεις και μια ομελέτα που να τρώγεται!».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network